Хустський район на Закарпатті повстав тисячним мітингом проти бандитської влади

Хустський район на Закарпатті повстав тисячним мітингом проти бандитської влади

05.12.13 09:21 0 1085
2 грудня 2013 року з ініціативи Хустської районної та міської організацій Всеукраїнського об'єднання "Свобода", а також ВО "Батьківщина", "УДАРу" та громадських організацій – крайового культурно-освітнього товариства "Просвіта Хустсщини" і Просвіти ім. Т.Г.Шевченка – було створено координаційну раду, яка на першому засіданні ухвалила рішення про організацію і відправку добровольців, охочих виїхати в Київ для участі у всеукраїнському страйку.

Як повідомив активіст Михайло Орос, на підтримку Київського майдану і проти свавілля влади в Хусті 2 і 3 грудня пройшли багатолюдні мітинги молоді. Громадськість рішуче засудила бездіяльність збанкрутілого уряду і вимагає відставки Кабінету Міністрів та Президента України. В центрі Хуста зібралися на віче понад тисячу осіб із гаслами: "Банду – геть!", "Уряд – у відставку!"

4 грудня на 10:00 оголошено черговий мітинг із вимогою провесті позачергову сесію Хустської районної ради, де засудити дії силовиків на Майдані Незалежності в Київ 30 листопада та рішення влади звернути з курсу евроінтеграції України. Свободівці також вимагають голосувати за відставку урядовців та проведення позачергових президентських та парламентських виборів.

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку заборонено ...
Наступна новина: Благодійну акцію під назвою ...

КОМЕНТАРІ