Закарпаття: «Кривава річка» викликала паніку в Словаччині

Закарпаття: «Кривава річка» викликала паніку в Словаччині

05.12.13 17:29 0 891
Жителі міста Миява (Словаччина) відчули шок, виявивши, що води невеликої річки стали червоними. Забобонні городяни прийшли до висновку, що кривава річка є символом зла.

Спокійне розмірене життя жителів міста Миява (Словаччина) порушило звістку про раптову появу кривавої ріки. Першим, хто побачив незвичайний водойму, став 65 -річний Роман Подбрезова, що вийшов на ранкову прогулянку, пише Fedpost.

“Я йшов по вулиці, коли помітив, що річка Миява, що протікає в центрі нашого міста, змінилася до невпізнання. Вона придбала настільки бордовий відтінок, що нагадала мені людську кров. Побачене нагадувало фільм жахів, і я не міг повірити своїм очам – прямо через все місто струменіла кривава ріка “, – згадує чоловік.

Незабаром про дивну подію дізналися інші жителі міста і почали висувати найнеймовірніші версії, що пояснюють причини фарбування води в червоний колір. Більшість забобонних городян зійшлися в думці, що ця аномалія не віщує нічого доброго, оскільки є символом зла.

Миява виглядає настільки зловісно, що навіть розсудливі люди почали схилятися до версії про надприродних силах.

“Це дійсно виглядає моторошно. Вчора ввечері я проходив повз, і все було нормально, а вранці раптом все змінилося. Тепер річка виглядає так, ніби в ній вбили 1000 незайманих або щось в цьому роді. Я не забобонний, і у нас в місті ніколи не було серійних маніяків, щоб говорити про масове вбивство, але що відбувається явно не вписується в рамки нормального ” ??, – зізнався місцевий житель, який не побажав називати своє ім’я.

Паніка серед городян і чутки про символ зла, віщують апокаліпсис, змусили поліцію зайнятися розслідуванням інциденту з появою кривавої ріки. На даний момент першою і єдиною версією слідчих є неполадки з очисними спорудами на бойні, що знаходиться по сусідству з Миява.

“Можливо, фарбування води в червоний колір сталося через загибель риби або забруднення відходами бойні. Ми все ще перебуваємо в процесі пошуку джерела забруднення “, – повідомила журналістам представник місцевої поліції Олена Анталова.

Про це повідомив Карпатський Об’єктив
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Обласна влада підтримує ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ