В Закарпатській області слідчі підрозділи Міндоходів все менше контактують із бізнесом

В Закарпатській області слідчі підрозділи Міндоходів все менше контактують із бізнесом

05.12.13 16:14 0 846
Діяльність слідчо-оперативних підрозділів Міндоходів орієнтована на роботу з базами даних і аналітично-інформаційними системами без фактичного втручання у господарську діяльність підприємців. Про це заявив начальник Головного слідчого управління фінансових розслідувань Міндоходів Анатолій Яковинець під час Всеукраїнської науково-практичної конференції, яка нещодавно відбулася у Харкові у Національному університеті «Юридична академія імені Ярослава Мудрого».

За словами керівника Головного слідчого управління фінансових розслідувань, у кримінальних провадженнях, які розслідуються слідчими органів доходів і зборів, під вартою не утримується жодна особа. За підозрою у вчинені злочину затримано у 12 разів менше осіб, ніж минулого року, при цьому всі затримані звільненні слідчими-суддями у зв’язку із внесення застави, загальний розмір якої у 6 разів перевищує їх розмір, внесений за аналогічний період минулого року.

Збільшилась ефективність діяльності слідчих підрозділів Міндоходів. І хоча до суду за підсумками року планується направити таку ж кількість проваджень, як і за минулий чи позаминулий роки, ефективне застосування стимулюючих норм про звільнення особи від кримінальної відповідальності при повному відшкодуванні завданих державному бюджету збитків, дозволило у 1,5 рази збільшити добровільне відшкодування збитків у провадженнях про ухилення від сплати податків та майже на 20 відсотків збільшити відшкодування збитків по всіх направлених до суду кримінальних провадженнях, повідомляє Головне управління Міндоходів у Закарпатській області.

«Карпатський об’єктив»

Про це повідомив Карпатський Об’єктив
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ