Львівська філармонія вимагає покарати винних у побитті євромайданівців

Львівська філармонія вимагає покарати винних у побитті євромайданівців

05.12.13 08:23 0 812
Працівники Львівської обласної філармонії підтримують волевиявлення українців за європейський вибір країни та вимагають «покарання винних у незаконному побитті мирних учасників Євромайдану представниками силових структур».

Про це йдеться у резолюції загальних зборів трудового колективу Львівської обласної філармонії від 4 грудня 2013 року.

«Ми, працівники Львівської обласної філармонії, уважно стежимо за подіями, які відбуваються в Україні, і визнаємо шню ситуацію в державі як вкрай небезпечну для життя громадян та нашої незалежності, – йдеться у резолюції. – У ці тривожні дні ми заявляємо, що приєднуємося до народного здвигу і підтримуємо волевиявлення українців за європейський вибір країни».

Працівники Львівської обласної філармонії закликають співгромадян рішуче відстоювати свої конституційні права і національну гідність.

«Вимагаємо з’ясування обставин і покарання винних у незаконному побитті мирних учасників Євромайдану представниками силових структур. Львівська філармонія підтримує європейський вибір українців. Ми за майбутнє держави і кожного громадянина. Ми з Вами, учасники Євромайдану!» – наголошується у резолюції.

Також у філармонії зазначають, що для учасників Євромайдану вхід на концерти вільний.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ