Небайдужих закликають допомогти 15-річній луганчанці, в якої рак

Небайдужих закликають допомогти 15-річній луганчанці, в якої рак

05.12.13 11:34 0 746
Небайдужих закликають допомогти 15-річній мешканці Луганська Ганні Сазоновій, у якої рак. Вона вже перенесла шість хіміотерапій. Тепер потребує операції з пересадки кісткового мозку.

Про це IA ZIK повідомив волонтер, студент кафедри журналістики Луганського національного університету ім. Тараса Шевченка Євген Литвиненко.

З його слів, на операцію з трансплантації кісткового мозку потрібно 70 000 гривень.

«Вже майже рік 15-річна луганчанка Ганна мужньо бореться за своє життя. Її діагноз – лімфогранулематоз II В ст., варіант нодулярного склерозу. За цей час вона пройшла шість курсів хіміотерапії та курс променевої терапії. Зараз вона проходить два блоки високодозованої хіміотерапії, після яких планується операція з трансплантації кісткового мозку в Центрі дитячої онкогематології і трансплантації кісткового мозку – «ОХМАТДИТ» (м. Київ), – зазначає Євген Литвиненко. – Це надзвичайно здібна дитина, яка мріє стати лікарем та рятувати життя людей, однак зараз їй самій потрібна допомога. Крім того, вона музично обдарована, у свої юні роки отримала музичну освіту за класом флейта. Навіть будучи важкохворою, Ганна допомагає дітям з обмеженими фізичними можливостями у Луганську, долучаючись до благодійних фестивалів. Вона здобула гранд на поїздку в Америку, але хвороба завадила здійсненню дитячої мрії».

«Допомагаючи батькам хворої дівчинки я зрозумів, що, навіть залучивши всі медіа-ресурси Луганська, ми все одно не зберемо необхідну суму», – наголошує він. Відтак, просить усіх небайдужих допомогти.

Євген Литвиненко додає, що Ганна є племінницею професора кафедри журналістики Харківського національного університету ім. В. Н. Каразіна, члена спілки письменників України Ігоря Михайлина.

Банківський рахунок (Приватбанк): 29244825509100

МФО: 305299

ОКПО: 14360570

Сазонова Людмила Петрівна

Телефони мами дівчинки Людмили Петрівни – 068 324 07 94, 050 472 73 32.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: На Львівщині перебувають ...

КОМЕНТАРІ