На фестивалі Jazz Bez у Львові збиратимуть кошти для Євромайдану

На фестивалі Jazz Bez у Львові збиратимуть кошти для Євромайдану

05.12.13 12:40 0 751
Міжнародний джазовий фестиваль Jazz Bez солідаризується зі студентством, яке організовує Євромайдани у Львові та Україні. Тому фестиваль відмовляється від всієї комерційної складової – продажу квитків та реклами. Вхід на всі концерти буде безкоштовним, а під час виступів проведуть збір коштів для потреб Євромайдану.

Про це повідомили організатори заходу.

Фестиваль, який уже 13 років долає кордони з Європою, пройде з 4 по 15 грудня. Цього року у Львові, який є центром фестивалю, виступить ціла низка зірок європейського джазу, які підтримують процеси самоорганізації українського народу та студентського руху в Україні. Вхід на всі концерти фестивалю буде безкоштовним.

Під час виступів буде проведено збір коштів для потреб Євромайдану, які передадуть студентам.

Також організатори наголошують: Jazz Bez відмовляється від всієї комерційної складової – продажу квитків та реклами. Від фестиваль припиняє продаж квитків, вхід на концерти буде вільним. У першу чергу вільні місця надаватимуть студентам. Студенти можуть приходити за півгодини до початку концертів та отримати квитки від волонтерів.

«Для середовища фестивалю принциповим є відстоювання громадянських свобод. Найважливішим для цього є поява нового покоління: освіченого, самодостатнього і відповідального. Власне для нього ми щороку і робимо наш фестиваль», – говорять організатори заходу.

Довідка.

Тринадцятий Jazz Bez об’єднає довкола джазу Київ, Харків, Рівне, Тернопіль, Луцьк, Івано-Франківськ, Люблін, Санок, Глівіце, Перемишль та батьківщину Богдана-Ігоря Антонича село Новицю. Вперше до джазової федерації приєднаються Мостиська. Серцем фестивалю є Львів.

Jazz Bez є наймасштабнішим, найтривалішим та найдосвідченішим джазовим фестивалем України. Від 2001 року, коли фестиваль одночасно розпочався у Львові та Перемишлі, джазова федерація розрослася вже на десяток міст. За цей час відбулися сотні концертів, на фестивалі утворилися десятки міжнародних проектів, а кількість музикантів, що грали на Jazz Bez, перевищила тисячу.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Звернення Уряду ...

КОМЕНТАРІ