Івано-Франківськ: депутати наші - з народом!

Івано-Франківськ: депутати наші - з народом!

05.12.13 11:37 0 993
У Івано-Франківську на майдані депутати міської ради підтримують дух протестувальників. Вже майже два тижні у Івано-Франківську мешканці міста й області стоять на Вічевому майдані в знак протесту проти зрадницьких дій уряду та президента. Люди відстоюють свої євро інтеграційні прагнення та громадянську гідність.

Не тільки обман керівництва країни їх вивів на майдан, а жорстока розправа над столичними протестувальниками у яких забрали право на мирні збори. Івано-Франківськ стоятиме доти, допоки на чолі держави не стане команда, що обрана з народу, яка апріорі діятиме від імені народу.

Щодня на франківському майдані людно, тисячі студентів, робітників й інтелігенції. Чи не від першого дня поряд з людьми і ті, кому довірено представляти інтереси громади на місцевому рівні – депутати міської ради.

Депутати всіляко намагаються підтримати дух протестувальників, одні - гострим словом, інші просто – теплим чаєм. Є й ті, хто вже не перший день у столиці завдають пульс українській революції.

Секретар Івано-Франківської міської ради Микола Вітенко звертаючись учора до людей сказав, що попри зрадницькі дії президента країни й уряду, попри безхребетну позицію, чи то непозицію, парламенту – ми мусимо бути незламними. Міська влада всіляко підтримуватиме створений у Івано-Франківську комітет опору диктатурі, бо ми галичани були й будемо взірцем демократії для всього народу України.

Депутати міської ради Ростислав Кукурудз та Наталія Голодюк закликали людей не покладати надії, адже майже п’ятдесяти мільйонний народ України заслуговує на світле майбутнє й на кращу долю. Нинішня хунта при владі панічно боїться народу, який пробудившись в змозі в одну мить покінчити з негідниками, що привласнили багатства цілої нації, перетворивши її на рабів.

Щодня ми повинні збиратися, щоб спільно, пліч о пліч здобувати майбутнє для себе і своїх нащадків. Ми повинні йти на поміч однодумцям у столиці і показати ганебним урядовцям, що разом український народ є нездоланною силою.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі звернення ...

КОМЕНТАРІ