Івано-Франківськ продовжує мирну боротьбу

Івано-Франківськ продовжує мирну боротьбу

05.12.13 15:28 0 936
Перед адміністративним будинком Івано-Франківська відбулось багатолюдне віче в знак протесту проти зрадницьких та антинаціональних дій уряду

У Івано-Франківську не згасає пульс мирної революції. Щодня мешканці міста виходять на майдан щоб висловити свій протест, викликаний зрадницькими діяннями керівництва держави та жорстоким поводженням з мирними протестувальниками у столиці.

4 грудня 2013 року, в день великого свята Введення до Храму Господнього Пресвятої Богородиці, громада міста вимушена стояти на вулиці, щоб досягти свого права на демократичну владу.

У натовпі звучать одні і ті ж гасла – «разом ми сила», «уряду ганьба», «президента у відставку».

Присутні серед людей міський голова та депутати міської ради заявляють громаді, що міська вдала з народом.

Так, депутат міської ради Оксана Савчук у виступі до людей закликала не здаватися, а до сидячих удома – вийти і стати поряд з своїми міщанами.

«Тільки наша активна позиція, наш активний протест здатен змінити ситуацію. нас у місті уже десятки тисяч, проте мають бути сотні. Усі хто спостерігають із вікон своїх домівок за перебігом подій і розділяють нашу позицію повинні стояти поряд із нами. вже боятися нічого, це влада вже боїться нас».

Міський голова Віктор Анушкевичус ще раз закликав протестувальників вдаватись виключно до мирних методів протесту та не піддаватись на провокації, бо у Європі, до якої ми так прагнемо, закріплені мирні принципи протесту. Європа, як сказав міський голова, з нами, адже на адресу міської ради щодня надходять листи про підтримку від партнерських міст Івано-Франківська.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Кубок міської ради ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ