В Івано-Франківській області рятувальники провели урок безпеки життєдіяльності у Крихівецькій ЗОШ

В Івано-Франківській області рятувальники провели урок безпеки життєдіяльності у Крихівецькій ЗОШ

05.12.13 14:00 0 941
У Крихівецькій загальноосвітній школі Івано-Франківської міськради відбувся урок безпеки життєдіяльності за участю працівників Управління ДСНС в області. В ході тематичного уроку заступник начальника відділу зв’язків з ЗМІ та роботи з громадськістю Управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Володимир Кузик роз­по­­­вів учням про випадки пожеж та надзвичайних ситуацій, які трапилися на території Івано-Франківщини, про діяльність «Народної служби порятунку 101», про три­во­­­жні виїзди рятувальників на лік­відацію надзвичайних ситуацій та надання допомоги людям, котрі потрапили в біду. Також школярам нагадали осно­вні правила безпечної поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів, користуванні електро- та га­зо­вими прила­дами. Під час уроку працівники служби з надзвичайних ситуацій не оминули увагою і небезпеки, пов’язані з майбутнім святкуванням новорічних і різдвяних свят та зимовими канікулами. Щоб сприйняття викладеного матеріалу було цікавим та повчальним, виступи рятувальників були підкріплені і практично – школярам демонстрували, як, у випадку, пожежі чи загорання правильно користуватися вогнегасником, а також учням вручили тематичні листівки застережливого характеру.

У свою чергу, діти дуже активно спілкувалися з рятувальниками, їх зокрема цікавило, у яких навчальних закладах можна здобути фах рятувальника, адже ця професія, з огляду на її важливість та мужність, припала до душі багатьом школярам.

Загалом, такими зустрічами з вихованцями загальноосвітніх навчальних зак­ла­дів області, які відбуваються постійно, працівники служби з надзвичайних ситуацій намагаються охопити якнайширшу аудиторію, адже вони – запорука того, що на Прикарпатті траплятиметься ме­­нше нещасних випадків через незнання дітьми правил безпеки життєдіяльності.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Дві екзотичні особи ...
Наступна новина: Напередодні Дня Збройних ...

КОМЕНТАРІ