На Львівщині розпочалися попередні етапи шкільних змагань за програмою Всеукраїнського спортивно-масового заходу для дітей та юнацтва «Олімпійське лелеченя»

На Львівщині розпочалися попередні етапи шкільних змагань за програмою Всеукраїнського спортивно-масового заходу для дітей та юнацтва «Олімпійське лелеченя»

05.12.13 17:16 0 921
Традиційними для Львівщини вже стали шкільні, міські та районні змагання за програмою Всеукраїнського спортивно-масового заходу для дітей та юнацтва «Олімпійське лелеченя», які проводяться під егідою НОК України.

Зокрема, цими днями на базі загальноосвітньої школи №91 міста Львова змагалися учні 5-6 класів за звання кращої команди «Олімпійського лелеченя» Шевченківського району обласного центру Львівщини.

У змаганнях взяли участь команди шести шкіл одного з адміністративних районів Львова, а саме: ЗОШ № 91 (вчитель О. Дубиняк), ЗОШ № 81 (вчитель Г. Бойко), ЗОШ №44 (вчитель Л. Коваль), ЗОШ № 38, ЗОШ № 22 та ШЕЛ – економічний ліцей.

Вже традиційно школярі змагалися у спортивних естафетах та олімпійській вікторині.

Перше місце посіла команда ЗОШ № 91, друге місце розділили команди ЗОШ № 44 та ЗОШ № 81, а на третьому опинилися школярі ЗОШ №22.

Привітати учасників цікавих і захопливих дитячих змагань прийшли: учасниця зимових олімпійських ігор в Ліллехаммері, виконавчий директор відділення НОК України у Львівській області Христина Опьола, керівники загальноосвітньої школи № 91 та голова методоб’єднання вчителів фізичної культури Шевченківського району Львова Віра Карпан.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецькі танцюристи ...
Наступна новина: На Волині підприємства ...

КОМЕНТАРІ