У Львівській області одне з поширених правопорушень серед підлітків - це неправдиве повідомлення про загрозу вибуху

У Львівській області одне з поширених правопорушень серед підлітків - це неправдиве повідомлення про загрозу вибуху

05.12.13 16:38 0 894
Самбірські правоохоронці прочитали лекцію дітям на тему: «Вжиття дієвих заходів із запобігання вчиненню дітьми неправдивих повідомлень про загрозу вибуху».

На жаль, в цілому по Україні є не мало випадків про неправдивість повідомлень про підготовку вибуху. Не всі громадяни, які вчиняють такі неправомірні дії, обізнані щодо відповідальності за завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху. Досвід показує, що здебільшого такий вид кримінального правопорушення поширений серед підлітків. З метою профілактики та попередження таких правопорушень у майбутньому, працівники служби у справах дітей Самбірського міськвідділу міліції спільно із співробітником МНС провели виступ перед учнями середньої загальноосвітньої школи № 8 у місті Самборі.

Перед учнями виступили начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей міськвідділу міліції капітан Віталій Підзирайло, старший оперуповноважений згаданої служби майор Роман Зембіцький та головний фахівець Самбірського РВ ГУДСНС України у Львівській області старший лейтенант служби цивільного захисту Олег Сікора.

Підліткам прочитано лекцію по питанню вжиття дієвих заходів із запобігання вчиненню дітьми завідомо неправдивих повідомлень про загрозу вибуху та роз’яснено зміст статті 259 Кримінального Кодексу України щодо відповідальності за завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху.

Тетяна Охріменко,

помічник начальника

Самбірського МВ ГУМВСУ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ