У Львівській області правоохоронці встановили особу чоловіка, який підозрюється у вбивстві 20-річної дівчини

У Львівській області правоохоронці встановили особу чоловіка, який підозрюється у вбивстві 20-річної дівчини

05.12.13 13:02 0 788
В ході проведення досудового розслідування, за фактом умисного вбивства, передбаченого ч.1 ст. 115 КК України, правоохоронці провели ряд експертиз та встановили особу чоловіка, який підозрюється у вбивстві 20-річної мешканки Яворівського району.

Як повідомлялося, 14 листопада, до Яворівського райвідділу міліції поступило повідомлення про те, що близько 10.00, на дорозі поблизу одного із сіл Яворівського району місцеві мешканці виявили тіло дівчини з ознаками насильницької смерті.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що у загиблої два вогнепальних поранення голови, відсутні деякі елементи одягу, а також зв’язані скотчем руки. Загиблою виявилася 20-річна місцева мешканка. За декілька кілометрів від місця пригоди, правоохоронці знайшли яму, завглибшки близько трьох метрів, в якій знаходилося обгоріле тіло людини.

За результатами слідчих дій та висновку молекулярно-генетичної експертизи, правоохоронці здобули достатню кількість доказів про висунення підозри у вчиненні злочину 26-річному знайомому загиблої, мешканцю одного із сусідніх сіл, який після розправи над дівчиною, здійснив акт самоспалення.

З початку року на Львівщині зареєстровано 50 вбивств, з яких 2 випадки залишаються не розкритими.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку з 1 грудня 2013 ...
Наступна новина: Закарпаття: правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ