В Житомирській області рятувальники проводять профорієнтаційну роботу щодо вступу до Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля

В Житомирській області рятувальники проводять профорієнтаційну роботу щодо вступу до Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля

05.12.13 08:05 0 782
4 грудня працівники Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля та Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області провели профорієнтаційну роботу серед школярів Житомирської міської гімназії № 3.

«Якісна освіта європейського рівня, навчання в обладнаних за новітніми технологіями аудиторіях, повне державне забезпечення, обов’язкова виплата грошового забезпечення із можливістю його підвищення за результатами навчання, гарантоване працевлаштування випускників, безкоштовне медичне обслуговування, можливість займатися спортом в одному з кращих спортивно-оздоровчих комплексів – це все є в нашому навчальному закладі, Академії пожежної безпеки», - такими словами розпочав свій виступ перед учнями викладач кафедри автоматичних систем безпеки та електроустановок Константин Мизаленко.

Для майбутніх абітурієнтів рятувальники показали презентаційний відеофільм про навчальний заклад. А також розповіли про умови відбору та вступу до вузу ДСНС України та особливості героїчної професії рятувальника. Враховуючи те, що зима – це період посиленої уваги до питань попередження пожеж та трагічних наслідків безпечного відпочинку на льоду, фахівці зупинилися на темі профілактики надзвичайних подій у зимовий період, довели правила безпеки при влаштуванні новорічної ялинки та у поводженні з піротехнічними і пожежонебезпечними засобами.

Після перегляду відеофільму та розповіді працівника ДСНС всі охочі мали змогу задати запитання, які їх цікавлять. Діти розуміють, що вибір, який вони мають зробити, вирішить їхню подальшу долю. Тому всі уважно слухали лектора та аналізували свої подальші дії розуміючі, що професія рятувальник є дуже небезпечною та героїчною роботою.

Упродовж грудня працівниками Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області та представниками Черкаської Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля проводитиметься робота щодо інформування населення про діяльність ДСНС України, особливості навчання в Академії та профілактики надзвичайних подій у період Новорічних та Різдвяних свят.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська область: ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ