У Рівненській області знавці професій змагалися в Острозі

У Рівненській області знавці професій змагалися в Острозі

05.12.13 13:33 0 781
З метою створення сприятливих умов для задоволення потреб молоді у творчій самореалізації, організації змістовного та продуктивного дозвілля, сприяння професійному самовизначенню та свідомому вибору професії, популяризації актуальних на ринку праці професій, підвищення їх престижу Острозький міськрайонний центр зайнятості спільно з відділом освіти районної державної адміністрації та міським відділом освіти вже не вперше організовує проведення Турнірів знавців професій серед учнівських команд загальноосвітніх навчальних закладів Острозького району та міста Острога.

Цього разу за перемогу боролися команди випускних класів Острозької ЗОШ № 1 І-ІІІ ст. «Куля», Вельбівненської ЗОШ І-ІІІ ст. «Шок» та Грем’яцької ЗОШ І-ІІІ ст.«ГМО». Дійство відбувалося в районному Будинку культури міста Острога. А змагання оцінювало журі в складі начальника відділу взаємодії з роботодавцями міськрайонного центру зайнятості Людмили Вус-Столярчук, головного спеціаліста відділу активної підтримки безробітних МРЦЗ Тетяни Марченко, методиста з виховної роботи відділу освіти райдержадміністрації Світлани Ягодки, методиста з виховної роботи міського відділу освіти Сергія Амброзюка. Команди розпочали свою гру з домашнього завдання - конкурсу “Візитна картка команди”. Потім учні змагалися у конкурсах «Творці», «Історики», «Класифікатор», «Пантоміма», “Конкурс капітанів” та інших. Діти грали сценки, співали, відгадували загадки про професії та знаряддя праці. Кожна команда демонструвала свою кмітливість, винахідливість, гумор та обізнаніcть зі світом професій. Не залишились без уваги і глядачі - вони теж брали участь у змаганні, проявляли ініціативу, що додавало бали командам, за які вони вболівали.

Поки журі підсумовувало результати турніру, діти мали можливість переглянути фільм про Рівненський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, який дуже зацікавив їх, особливо можливості здобути професії коваля і бондаря.

У напруженій, але чесній боротьбі першість виборола команда «Куля» Острозької ЗОШ № 1. Знавці професій отримали від служби зайнятості дипломи, призи з інформаційними матеріалами.

Цей захід став ще одним кроком старшокласників до вибору професії.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: змагання з ...
Наступна новина: Чи можна продовольчу ...

КОМЕНТАРІ