У Рівненській області у Міжнародний день інвалідів рятувальники завітали  у центр соціальної реабілітації дітей – інвалідів

У Рівненській області у Міжнародний день інвалідів рятувальники завітали у центр соціальної реабілітації дітей – інвалідів

05.12.13 14:25 0 801
В Кузнецовському міському центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів та Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями пройшов захід під назвою «Ангел з одним крилом», приурочений Міжнародному дню інвалідів, який в Україні прийнято вшановувати щороку 3 грудня. Цього дня у заклад всі поспішали в передчутті незвичного й особливого. І це й не дивно, адже найменше зібрання тут перетворюється на свято щирості й теплоти, відвертості й чистоти.

Діти читали вірші, співали пісні, ставили сценки, танцювали й показували моду, будували піраміду доброти, зозульками кували батькам сотні літ здоров’я і життя, гралися в ігри… І все це відбувалося в єдиному ключі: показати суспільству, що душа людини з особливими потребами відкрита для творчості й щирого пізнання світу. Усі виступи зустрічалися активними оплесками присутніх. Не залишилися осторонь і представники Кузнецовського міського сектору ГУ ДСНС України у Рівненській області. Рятувальники прийняли активну участь у святкуванні, привітали всіх присутніх зі святом, побажали безмежного здоров’я та безхмарного неба над головою, а також вручили керівництву закладу такі потрібні для виховання та навчання дітей подарунки - магнітні дошки.

Питання захисту життя і здоров’я інвалідів та людей з обмеженими можливостями завжди було і є одним з найважливіших завдань функціонування Служби порятунку, адже саме ця категорія людей стає найменш захищеною під час виникнення будь яких надзвичайних ситуацій і в першу чергу потребує допомоги. Саме на цьому і наголосив під час свого короткого виступу начальник Кузнецовського МС ГУ ДСНС України в Рівненській області Олег Ткачук.

Взагалі свято залишило лише позитивні емоції. Радує те, що турбота підприємств, установ, організацій, а також проста увага людей додає дітям бажання творити, вірити у свої сили, мріяти. Нехай же ніколи не закінчуються у Кузнецовську прояв доброї волі й милосердя, щирості і турботи, чуйності та доброти, бо вони потрібні всім, а особливо тим, чиї однокрилі ангели пізнають світ за допомогою таких закладів, як центри соціальної реабілітації людей з особливими потребами.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ