Тернопіль третій день страйкує

Тернопіль третій день страйкує

05.12.13 11:06 0 947
Біля Тернопільської обласної державної адміністрації третій день поспіль триває пікет. Представники опозиційних партій, громадські активісти та сотні мешканців Тернопільщини вимагають припинення повноважень Кабінету Міністрів і Президента України, а також голови Тернопільської ОДА Валентина Хоптяна. Громада чекає, аби керманич місцевої обладміністрації вийшов до людей., "Разом – і до кінця!", "Слава Україні!", "Хама – на нари!", "Банду – геть!", "Хоптяна – до народу!" – скандують мітингувальники.

Керівник страйкового комітету Тернополя, голова Тернопільської обласної організації ВО "Свобода" Володимир Стаюра та інші депутати обласної ради неодноразово заходили до робочого кабінету голови ОДА, але на робочому місці його не було.

"Ті, кого мені вдавалося зустріти в приміщенні облдержадміністрації – секретарі, заступники, – щоразу висловлюють нову версію, в якому саме районі області працює Валентин Хоптян, – зазначив керівник страйкового комітету Тернополя, свободівець Володимир Стаюра. – На прохання передзвонити до Хоптяна працівники адміністрації заявили, що він – "поза зоною досяжності". Проте коли ми спробували зателефонувати самі – виклик ішов, але ніхто не відповідав. Це можна побачити на відео, яке нам вдалося відзняти під час одного з таких візитів. Це вкотре доводить: працівники облдержадміністрації вводять в оману депутатів облради та громаду Тернопільщини. Тому ми заявляємо, що такій владі не місце в Україні!".

Відео з приміщення облдержадміністрації можна переглянути тут: http://youtu.be/ONwpTZakRmQ

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: В Луцьку відбувся вогник з ...

КОМЕНТАРІ