Патріотично налаштовані фракції ініціюють скликання позачергової сесії Тернопільської обласної ради

Патріотично налаштовані фракції ініціюють скликання позачергової сесії Тернопільської обласної ради

05.12.13 13:29 0 947
Фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода", Української народної партії та "Нашої України" в Тернопільській обласній раді ініціюють скликання позачергової сесії. Про це 4 грудня 2013 року перед багатотисячною громадою на Народному віче під стінами Тернопільської ОДА повідомила голова фракції ВО "Свобода" в облраді Марія Чашка.

Громада Тернопільщини одноголосно підтримала це рішення. На порядок денний будуть винесені 2 питання: про дострокове припинення повноважень голови Тернопільської ОДА Валентина Хоптяна та про створення виконкому Тернопільської облради.

"Третій день поспіль під стінами адміністрації представники опозиційних партій, громадські активісти та тисячі мешканців Тернопільщини вимагають, щоб Валентин Хоптян вийшов до народу. Кожного дня ми піднімаємося у його робочий кабінет, але його немає на місці. Заступники та помічники називають то один, то інший район, у якому начебто перебуває з робочим візитом Хоптян. Працівники апарату на вимогу йому зателефонувати, відповідають, що з ним або немає зв'язку, або він поза зоною досяжності. Відповідно, виконавча гілка влади не виконує своїх прямих обов'язків, тому ми вимагаємо створення виконкому облради. Наше рішення підтримали тисячі людей, які вийшли на пікет до ОДА та на мітинг на Театральному майдані міста Тернополя. Тільки разом ми переможемо!" – заявив голова Тернопільської обласної організації ВО "Свобода" Володимир Стаюра.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Луцьк: змагання з ...

КОМЕНТАРІ