Благодійну акцію під назвою "Допоможи - це просто" організували тернопільські міліціонери

Благодійну акцію під назвою "Допоможи - це просто" організували тернопільські міліціонери

05.12.13 09:21 0 867
Милосердя – одна з найбільших християнських чеснот. Долучитися до доброї справи у Міжнародний день інвалідів вирішили правоохоронці Тернопільщини. 174 тисячі гривень міліціонери передали родинам, які виховують дітей з особливими потребами.

Отримані кошти сім’ї використають для оплати реабілітаційних курсів, необхідних хірургічних втручань та придбання медикаментів. Найменшій дитині, яка потребує лікування, півтора року, двом найстаршим – по чотирнадцять.

«Керівництво обласного управління внутрішніх справ виступило з ініціативою передати одноденний заробіток сім’ям, які виховують дітей з особливими потребами, - розповідає начальник управління кадрового забезпечення УМВС Віктор Гулич. - Керівники стали першими, хто долучився до акції «Допоможи – це просто». Далі до них приєдналися усі співробітники обласного управління та міськрайорганів області».

Матерів та батьків 29-ти хворих дітей, які виховуються у міліцейських родинах, запросили до обласного управління внутрішніх справ, де й вручили посильну допомогу.

Гроші вирішили віддати саме дітям-інвалідам, які найбільше потребують лікування. Не зважаючи на серйозні проблеми, такі сім’ї часто демонструють надзвичайну силу волі та прагнення вести повноцінний спосіб життя. Для багатьох з них акція була неочікуваною.

Дев’ятирічній Юлії із Ланівців у січні наступного року в одній із клінік запланована складна операція. Для цього батькам потрібно 70 тисяч гривень. Інші родичі отримані кошти витратять на реабілітацію своїх дітей, придбають для них необхідні медичні препарати, масажери, інвалідні візки та інше.

Після молебня за здоров’я дітей та їхніх батьків у кімнаті духовності УМВС, керівник обласного управління внутрішніх справ Віктор Сак передав кошти родинам хворих.

«Хочеться низько вклонитися усім, хто виховує хворих дітей, докладає максим зусиль, аби забезпечити їм якнайкращі умови для повноцінного життя та реабілітації. Часто це вимагає чималих коштів. Ми добре це розуміємо, тому й одностайно прийняли рішення про перерахунок одноденного заробітку».

Передані суми не є значними, але гроші стануть суттєвою допомогою для оздоровлення дітей. Тернопільські міліціонери пообіцяли продовжити подібні акції.

Cектор зв’язків з громадськістю

УМВС в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хустський район на ...
Наступна новина: Понад 19 тисяч квартир ...

КОМЕНТАРІ