Представникам виконавчої служби не вдалося повідомити пікетувальникам, які блокують Кабмін, про жодні заборони

Представникам виконавчої служби не вдалося повідомити пікетувальникам, які блокують Кабмін, про жодні заборони

05.12.13 13:40 0 929
5 грудня 2013 року представники виконавчої служби начебто з наявним рішенням Шевченківського райсуду Києва про заборону блокування Кабміну прибули до урядової будівлі. Примітно, що супроводжував їх в. о. начальника київської міліції Валерій Мазан. Проте візитерам так і не вдалося донести до протестувальників жодної інформації про будь-яке рішення суду чи якусь заборону на блокування, адже в цей час відбувалися виступи парламентарів, тож представників виконавчої служби відповідно ніхто не чув. Про це повідомив народний депутат України від ВО «Свобода» Ігор Швайка, який перебуває біля Кабінету Міністрів України.

«Що це за рішення, про що там ідеться – ніхто нічого не зрозумів, бо навколо стояв галас, а з імпровізованої сцени в цей час виступали парламентарі. Відтак під вигуки «Ганьба!» начальник столичної міліції разом із представниками виконавчої служби подався геть. Міліціянти в цей час намагалися складати якісь протоколи, проте у них нічого не вийшло. Також показово, що в супроводі представників виконавчої служби прибув особисто Валерій Мазан, – фактично в. о. начальника столичної міліції виконував роль дільничного інспектора!», – зазначив свободівець Ігор Швайка.

Користуючись нагодою, він звернувся до головного міліціянта столиці з офіційним депутатським зверненням. Націоналіст вимагав від В.Мазана, аби той негайно пояснив, хто дозволив працівникам міліції не допускати на робочі місця народних депутатів України та їхніх помічників – у комітети Верховної Ради України. Також депутат поцікавився, хто розпорядився, аби міліціянти порушували закон і не пред’являти на вимогу службових посвідчень. Як підкреслив Ігор Швайка, на жодне із цих запитань начальник київської міліції жодної зрозумілої відповіді не надав.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ