Судові виконавці під вигуки «Ганьба!» через запасний вихід втекли з Київради

Судові виконавці під вигуки «Ганьба!» через запасний вихід втекли з Київради

05.12.13 13:41 0 935
Судові виконавці із годинним запізненням через чорний вхід прийшли в будинок КМДА і зачитали рішення Шевченківського райсуду Києва про заборону блокування адміністративних будівель. Рішення суду датоване 4 грудня, а на його виконання передбачено 5 днів. Учасники акції національного спротиву, які в цей час перебували в колонному залі Київради, зустріли судовиконавців вигуками «Ганьба!». Після оголошення рішення судові виконавці поспіхом вийшли чорним ходом з будинку.

Як зазначив член президії загальних зборів киян свободівець Сергій Рудик, суд намагається розблокувати те, що не заблоковано. «Кожен може переконатися, що працівники секретаріяту Київради – на робочих місцях, немає тільки Попова, його заступників і кількох керівників ключових департаментів, а також Гереги, яка начебто перебуває на лікарняному. Оскільки працівники Київради – державні службовці, вони не мають права брати участь у страйку й повинні забезпечувати життєдіяльність міста. Київрада ніколи не була заблокована – навпаки, від 1 грудня вона відкрита для кожного киянина. Тут забезпечують порядок і бандитів тут немає.

Ми звідси не підемо. Ми, кияни, в умовах нелегітимної Київської міськради, яка узурпувала тут владу, маємо на це право. Так вирішили загальні збори киян, до яких увійшли представники трьох опозиційних партій – ВО «Свобода», «УДАРу» та «Батьківщини», а також громадські організації. Ми маємо всю повноту влади й до нас уже звертаються органи державної влади як до суб’єкта, тож я не бачу жодних підстав звільняти приміщення», – зазначив свободівець.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ