Новини ГУ Міндоходів у Львівській області

Новини ГУ Міндоходів у Львівській області

05.12.13 18:09 0 1039
Змінено Порядок заповнення платіжних документів
З 26 листопада кожен платник, сплачуючи податки, збори, митні платежі, єдиний внесок, обов’язково має заповнювати всі поля реквізиту "Призначення платежу". Сплата за кожним видом платежу та за кожним кодом виду сплати має оформлятися окремим документом на переказ (наказ Міндоходів від 22.10.2013 №609).

Детальніше ознайомитися з Порядком заповнення документів та списками кодів видів сплати можна на веб-порталі Міндоходів (minrd.gov.ua). У разі виникнення запитань звертайтеся в Центри обслуговування платників податків у місті Львові.


Довідку про відсутність податкового боргу видається за новим Порядком
Міністерство доходів та зборів України, наказом від 10.10.2013 р. № 567, затвердило Порядок видачі довідки про відсутність заборгованості з податків, зборів, платежів, що контролюються органами доходів і зборів.
Довідка видається безкоштовно на підставі заяви платника податків за основним місцем його обліку. Строк видачі - не більше 5 робочих днів, з дня отримання органом доходів і зборів заяви платника податків.
Довідка може бути видана як в паперовому, так і в електронному вигляді.
Орган доходів і зборів визначає наявність/відсутність у платника податків податкового боргу на дату формування Довідки з урахуванням наявності/відсутності такого боргу в інформаційних системах органів доходів і зборів за основним та неосновним місцем обліку платника податків.
За наявності у платника податків податкового боргу органом доходів і зборів готується лист платнику податків (у довільній формі) з вмотивованою відмовою щодо видачі Довідки, який надсилається на адресу платника податків.


Інформаційно-комунікаційний сектор
ДПІ у Сихівському р-ні м.Львова
ГУ Міндоходів у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині за фактом ...
Наступна новина: ЄС відкритий до обговорення ...

КОМЕНТАРІ