Народних депутатів-свободівців у будівлі УБОЗу заблокували невідомі

Народних депутатів-свободівців у будівлі УБОЗу заблокували невідомі

05.12.13 21:41 0 1001
5 грудня 2013 року невідомі особи в цивільному заблокували народних депутатів від Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Ігоря Швайку та Олександра Мирного в будівлі Київськьго УБОЗу, що на вулиці Антоновича, 114. Молодики, не називаючись, із невідомих причин обмежили пересування парламентарів в межах будівлі.

Зауважимо, що депутати Верховної Ради України прибули до УБОЗу, аби визволити з утримання там журналістів «Дорожнього контролю» Андрія Дзиндзю та Сергія Хаджинова. Як повідомляють у соціяьних мережах, «убозівці» били затриманих ногами в обличчя.

Парламентарі від «Свободи» прибули до управління, аби звільнити журналістів та припинити свавілля. Однак у підсумку народних депутатів фактично заблокували в приміщенні невідомі особи в цивільному. Не називаючи своїх осіб, молодики поводяться абсолютно зухвало та перешкоджають парламентарям. Про це повідомив депутат Олександр Мирний. Свободівець зазначив, що з Ігорем Швайкою вони перебувають на відстані п’яти метрів один від одного.

Станом на 21:15 націоналісти очікують на прибуття слідчо-оперативної групи, яку викликали за фактом перешкоджання діяльності народних депутатів.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ