Луцьк: працівники служби у справах дітей здійснили вечірній рейд торговими закладами міста

Луцьк: працівники служби у справах дітей здійснили вечірній рейд торговими закладами міста

06.12.13 12:09 0 1062
З метою пропаганди здорового способу життя, встановлення фактів продажу спиртних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім у листопаді працівниками служби у справах дітей спільно з представниками Луцького управління СКМСД, СДСБЕЗ, Луцьким МВ УМВС України у Волинській області, працівниками управління розвитку підприємництва та реклами, дільничного інспектора був проведений рейд торговими закладами міста з 22.00 до 03.00.

Учасники рейду завітали у магазин «Продукти» (пр. Грушевського, 28) (виявлено факт порушення правил торгівлі. На продавця складено адмінпротокол), торгові кіоски по пр. Грушевського, 1, «Продукти» (пр. Волі), «Свояки» (пр. Відродження), «Все для всіх» (пр. Молоді), комп’ютерний клуб «Неополіс», боулінг клуб «Зефір», нічний клуб «ХХІ століття».

У зв’язку з порушенням режиму роботи комп’ютерним клубом «Нео поліс», згідно рішення Луцької міської ради від 23.12.08 № 33/5 «Про затвердження Правил додержання тиші в громадських місцях на території м. Луцька», складено адміністративний протокол.

Служба у справах дітей міської ради

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Голова ОДА взяв участь в ...

КОМЕНТАРІ