В Луцьку визначили найсильніших студентів тенісистів

В Луцьку визначили найсильніших студентів тенісистів

06.12.13 15:22 0 891
Другий день змагань з настільного тенісу в рамках спартакіади міста 2013 зібрав у стінах ДЮСШ № 2 управління освіти команди ІІ групи, до яких входять вищі навчальні заклади ІІІ – ІV рівнів акредитації.

До участі в останньому виді цьогорічного спортивного спартакіадного марафону долучилося п’ять команд вузів нашого міста (Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, Луцького національного технічного університету, Волинського інституту ім. В.Липинського Міжрегіональної Академії управління персоналом, Луцького біотехнічного інституту, Луцького інституту розвитку людини Університету «Україна».

Запекла боротьба любителів малої ракетки підтвердила, що студенти люблять настільний теніс, а окремі з них вже досягли високих результатів на змаганнях різних рівнів. Так, у складі команди СНУ імені Лесі Українки виступала Наталія Хмілевська, а в команді Луцького інституту розвитку людини університету «Україна» Андрій Котик, кандидати у майстри спорту з настільного тенісу, члени збірної команди області з настільного тенісу. Тому на поєдинки саме з цими спортсменами тенісисти з інших команд виходили з однією метою – показати гідну гру та не програти розгромно.

Проте один у полі не воїн. Оскільки змагання були командними, то кінцевий результат залежав від всіх членів команди.

За показниками результатів особистих зустрічей, кращим співвідношенням очок в партіях, в іграх, перемогу святкувала команда Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки у складі Наталії Хмілевської, Сергія Гаврилюка і Олександра Саковця (викладач Сергій Мудрик). Друге місце посіла команда Луцького інституту розвитку людини Університету «Україна» (викладач Едуард Косинський), а третє місце у студентів Луцького національного технічного університету (викладач Віталій Дмитрук).

Під кінець змагань головний суддя, суддя національної категорії, майстер спорту з настільного тенісу Євген Демчук нагородив переможців та призерів дипломами відповідних ступенів від комітету по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирська область: за ...
Наступна новина: «Наш шлях – до Європи» - ...

КОМЕНТАРІ