Луцький міський голова Микола Романюк підписав розпорядження про забезпечення снігоочистки вулично-дорожньої мережі міста

Луцький міський голова Микола Романюк підписав розпорядження про забезпечення снігоочистки вулично-дорожньої мережі міста

06.12.13 19:34 0 805
З настанням зими у нашому місті щороку виникає проблема з очисткою вулиць міста від снігу. І заважає цьому, зазвичай, автотранспорт, припаркований на проїжджій частині.

У зв’язку з цим Луцький міський голова Микола Романюк підписав розпорядження про забезпечення снігоочистки вулично-дорожньої мережі міста.

Цим документом Луцькому спеціальному комунальному автотранспортному підприємству „Луцькспецкомунтранс” доручено встановити на вулицях міста відповідні дорожні знаки. Зокрема, вони будуть встановлені на наступних вулицях:

Проспект Волі: дорожні знаки 3.34 «Зупинку заборонено» по парній стороні навпроти ЦУМу, біля будинків № 8, № 10, № 19, № 52 та магазину «Знання».

Проспект Відродження: дорожні знаки 3.34 «Зупинку заборонено» на перехрестях з вулицями Московською, Богомольця та біля Луцької міської поліклініки № 2.

Проспект Перемоги: дорожні знаки 3.34 «Зупинку заборонено» на перехрестях з вулицями Шопена та Клима Савура.

Проспект Президента Грушевського:

- дорожні знаки 3.34 «Зупинку заборонено» на перехресті з вулицею Генерала Шухевича, біля обласної клінічної лікарні та на початку розділової смуги;

- дорожній знак 5.38 «Місце зупинки» з табличкою 7.6.2 «Спосіб поставлення транспортного засобу на стоянку» біля будинку № 27.

Вулиця Винниченка: дорожні знаки 3.34 «Зупинку заборонено» по парній стороні біля заїзду в двір ЦУМу, на перехрестях з вулицями Степана Бандери, Бойка, Франка, Потапова.

Вулиця Степана Бандери: дорожні знаки 3.34 «Зупинку заборонено» на перехрестях з вулицями Ярощука та Потапова.

Вулиця Богдана Хмельницького: дорожній знак 3.34 «Зупинку заборонено» біля будинку № 1.

Вулиця Шопена: дорожній знак 3.34 «Зупинку заборонено» на перехресті з вулицею Степана Бандери.

Вулиця Коперника: дорожній знак 3.34 «Зупинку заборонено» біля будинку № 66.

Вулиця Шевченка: дорожній знак 3.34 «Зупинку заборонено» біля будинку № 43.

Бульвар Дружби Народів: дорожні знаки 3.34 «Зупинку заборонено» на перехрестях з вулицями Бенделіані та Грабовського.

Крім того, управлінню транспорту та зв’язку доручено підготувати та внести на засідання виконавчого комітету міської ради проект рішення щодо змін до рішень виконкому від 01.02.2007 № 38-1, від 06.11.2008 № 799-1, а саме: перенесення стоянок таксі з проїзної частини проспекту Перемоги (навчальний корпус Східноєвропейського національного університету), вулиці Рівненської (біля торгового комплексу «Імідж»), проспекту Волі (біля будинку № 2).

Відділенню ДАІ Луцького МВ УМВС України у Волинській області доручено забезпечити контроль за дотриманням водіями Правил дорожнього руху України.

Тож закликаємо автовласників дотримуватись правил дорожнього руху України, не створювати перешкод для роботи снігоочисної техніки.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Словаччині вбивають ...
Наступна новина: У Львівській області поради ...

КОМЕНТАРІ