Волинь: бережіть автомобіль!

Волинь: бережіть автомобіль!

06.12.13 17:32 0 911
На території міста та області трапляються випадки крадіжок із автомобілів. Зловмисники із машин забирають усе, що потрапляє в поле зору: акумулятори, залишені або забуті в автомобілі сумки, барсетки, портмоне, мобільні телефони та інші цінні речі. А буває і так, що спритники викрадають навіть сам автомобіль.

Спіймати таких крадіїв вкрай важко, оскільки традиційно працюють вони вночі. Ідучи на справу, беруть рукавички, щоби на місці злочину не залишилися їхні відбитки пальців.

Щоби уникнути угону авто та крадіжок із машин, правоохоронці радять власникам:

– обладнайте автомобіль протиугінними пристроями;

– зачиняйте машину, навіть якщо залишаєте її ненадовго;

– забирайте з автомобіля гроші, інші цінні речі та документи;

– не залишайте ключі в замку запалювання навіть у тих випадках, коли покидаєте авто у власному гаражі або ж відійшли неподалік на декілька хвилин;

– подбайте про надійне місцезнаходження транспортного засобу на час вашої відсутності або відпочинку;

– закривайте кришку бензобака: це не тільки попередить крадіжку бензину, а й у випадку угону залишить злочинців без можливості заправити автомобіль;

– не зберігайте в салоні викрутки та інші предмети, які можуть бути використані для запуску двигуна без ключа запалювання.

Якщо ж вам не вдалося уникнути неприємностей і ваше авто все ж таки обікрали, ні в якому випадку не сідайте у машину, натомість телефонуйте у міліцію.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: Правоохоронці перевіряють ...

КОМЕНТАРІ