На Волині вирок Феміди вислухав неповнолітній

На Волині вирок Феміди вислухав неповнолітній

06.12.13 13:52 0 919
Студент двічі обікрав товариша, за що отримав покарання у вигляді трьох років позбавлення волі з іспитовим терміном один рік.

У ході досудового слідства з’ясовалося, що правопорушення хлопець скоїв у гуртожитку, де живуть студенти технікуму. Злочинець зламав підвісний замок чужої кімнати та викрав із гаманця знайомого 2500 гривень.

Та на цьому спритник не зупинився. Залишившись непокараним, він вирішив навідатися до товариша ще раз. Знову зламавши дверний замок, зловмисник викрав із гаманця 1000 гривень, прихопив також срібний ланцюжок вартістю 385 гривень.

До слова, правопорушник раніше не потрапляв у поле зору правоохоронців. У залі суду свою вину визнав повністю, розкаявся у вчиненому.

Горохівський районний суд Волинської області детально розглянув усі обставини справи та визнав підсудного винним у скоєні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Тож за свою злочинність зловмисник може опинитися за ґратами на три роки, якщо протягом року вчинить злочин.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненщина: лінія ...
Наступна новина: Стартували зйомки фільму ...

КОМЕНТАРІ