В Закарпатській області після святкування дня народження дві 16-річні подруги потрапили до лікарні

В Закарпатській області після святкування дня народження дві 16-річні подруги потрапили до лікарні

06.12.13 22:09 0 798
Днями до Тячівського РВ УМВС поступило повідомлення з приймального відділення Тячівської районної лікарні про те що до них доставлено двох неповнолітніх мешканок села Грушево Тячівського району з діагнозом: алкогольна інтоксикація.

Як стало відомо, неповнолітні подруги вирішили відсвяткувати своє 16-річчя, яке відбулося декілька днів назад. Свято вони собі влаштували в будинку одної з подруг, батьки якої знаходяться на заробітках за кордоном. Гостей дівчата не запрошували, однак, дізнавшись про дану подію, до них приєдналася повнолітня родичка одної з іменинниць, яка і вирішила, що такого роду свято повинно супроводжуватися вживанням алкогольних напоїв.

Вживши близько 250 грамів коняку на душу, неповнолітні швидко сп’яніли та почали поводитись не адекватно, через що доросліша гостя була змушена викликати швидку медичну допомогу. Як повідомляє начальник кримінальної міліції у справах дітей Тячівського РВ УМВС Сергій Соломикін, повнолітній родичці доведеться заплатити штраф, оскільки на неї складено адміністративний протокол за ст.180 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Доведення неповнолітнього до стану сп'яніння). Іван Філіп Тячівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Олег Тягнибок: «Хто би як ...

КОМЕНТАРІ