В Закарпатській області у Хусті п'яний син забив до смерті свою стареньку матір

В Закарпатській області у Хусті п'яний син забив до смерті свою стареньку матір

06.12.13 12:03 0 854
До чергової частини Хустського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про смерть літньої жінки, з явними ознаками насильницької смерті.

В неділю зранку оперативний черговий Хустського міськвідділу міліції Олександр Світлик отримав по телефону повідомлення про смерть 78-річної місцевої пенсіонерки. На місце пригоди виїхав очільник хустської міліції Василь Турдай, його заступники та слідчо-оперативна група.

У квартирі правоохоронці побачили жахливу картину: померлу літню жінку з численними травмами голови та грудної клітки. На місці скоєння злочину міліціонерами було встановлено, що недільного ранку старший син покійної вирішив її навідати. Чоловік декілька хвилин стояв перед дверима, дзвонив і стукав, але мати не відчиняла. Оскільки квартира знаходиться на першому поверсі, чоловік заліз через балкон. У кімнаті він побачив сплячого свого меншого брата та непритомну матір. Як з′ясувалося, саме той і вкоротив віку матері…

Трохи оговтавшись з перепою, підозрюваний у скоєнні злочину став згадувати події того вечора. Повернувся він додому «готовим», покійна мати стала докоряти сину, чому той знову п′яний. Негідник, не тямлячись у п′яному дурмані, став бити стареньку руками та ногами, не чуючи благання залишити її в спокої. Від отриманих побоїв нещасна й померла.

- Дана подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочато кримінальне провадження за ст.115 ч.1 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство), яка передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років, - повідомив начальник хустської міліції полковник Василь Турдай.

Агнеса КУРТЯК,

Хустський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За тиждень у Чернівцях ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ