В Закарпатській області на березі каналу в Берегові знайшли труп людини з різаною раною шиї

В Закарпатській області на березі каналу в Берегові знайшли труп людини з різаною раною шиї

06.12.13 21:01 0 777
Ранкової пори в чергову частину Берегівського райвідділу міліції надійшло повідомлення про виявлення місцевим мешканцем на березі каналу «Верке» в Берегові тіла чоловіка без ознак життя.

Оперативним черговим райвідділу на місце події було одразу ж скеровано слідчо-оперативну групу. У ході проведення огляду трупа було встановлено, що на тілі містяться ознаки насильницької смерті, а саме - наявна проникаюча різана рана в області гортані.

У ході огляду місця події працівники міліції виявили дві пляшки з-під пива, одна з яких була розбита у формі «розочки» та містила сліди крові, два одноразові пластмасові стакани, мобільний телефон марки «Самсунг», які в подальшому були вилучені в якості речових доказів.

Померлим виявився 32-річний мешканець м.Берегова на ім’я Олександр. За попередньою інформацією, труп пролежав на березі каналу близько трьох діб.

Відомості про скоєння вказаного кримінального правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та кваліфіковано за ст.115 ч.1 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство), що карається позбавленням волі на строк від 7 до 15 років.

Начальник Берегівського районного відділу внутрішніх справ полковник міліції Олександр Яцканич зауважив, що працівниками міліції вживаються оперативно-розшукові заходи з метою встановлення особи причетної до вчинення вказаного злочину. Над розкриттям злочину, окрім співробітників структурних підрозділів райвідділу, працюють відповідні служби УМВС області на чолі із заступником начальника управління – начальником кримінальної міліції полковником Михайлом Немешем.

Іван Гергардт

Берегівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Луцьку скликається 50-а ...

КОМЕНТАРІ