В Закарпатській області у Виноградівському районі дільничні інспектори приймають громадян

В Закарпатській області у Виноградівському районі дільничні інспектори приймають громадян

06.12.13 13:41 0 916
Крім розкриття злочинів, охорони громадського порядку, дільничні інспектори міліції Виноградівського райвідділу постійно займаються профілактичною роботою серед населення.

Правоохоронці проводять роз’яснювальну роботу щодо попередження та запобігання квартирних, кишенькових крадіжок та шахрайств. А також проводять індивідуальну роботу з особами, схильними до вчинення насильства в сім'ї. Особлива увага приділяється профілактиці пияцтва та наркоманії.

Дільничні здійснюють прийом громадян щотижня: у вівторок - з 9.00 до 11.00, четвер – з 18.00 до 21.00, суботу - з 10.00 до 13.00. Але до свого дільничного громадяни можуть звернутися в будь-який час доби з усіх питань, які виникають у повсякденному житті.

- Наші дільничні інспектори спілкуються з населенням регулярно, так як розраховують на допомогу, підтримку та довіру населення, громадських помічників, активу селищних рад, педагогічних колективів шкіл, - каже заступник начальника сектору ДІМ Виноградівського РВ УМВС Маріан Зелді. – Де взаємна довіра, там і позитивні результати роботи. Повага та авторитет не приходять самі по собі - вони є результатом щоденної клопіткої роботи.

Жодне звернення і повідомлення громадян не залишається поза увагою, а результати їх розгляду знаходять відображення у діяльності Виноградівської міліції.

Оксана Кобзаренко

Виноградівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Біля будинку Нельсона ...

КОМЕНТАРІ