В Закарпатській області мешканка Берегівського району кинулася під колеса вантажного локомотиву

В Закарпатській області мешканка Берегівського району кинулася під колеса вантажного локомотиву

06.12.13 16:56 0 934
Ечірньої пори до чергової частини Берегівського районного відділу внутрішніх справ надійшло повідомлення від лікаря швидкої допомоги про те, що на залізничній колії в селі В.Бакта Берегівського району, на відстані близько ста метрів від залізничного переїзду виявлено тіло невідомої особи жіночої статі без ознак життя.

Оперативний черговий райвідділу на місце пригоди скерував слідчо-оперативну групу. У ході проведення огляду та опитування свідків стало відомо, що того дня у напрямку смт.Королево рухався локомотив із трьома ватажними вагонами під керуванням 34-річного мешканця Виноградівського району. Локомотив рухався, не порушуючи швидкісний режим. Проїхавши залізничний переїзд біля села В.Бакта, на колію прямо перед локомотивом раптово вибігла якась жінка. Машиніст негайно застосував екстрене гальмування, однак попередити наїзд на людину не вдалося. Отримані тілесні ушкодження, на жаль, виявилися не сумісними з життям і жінка померла на місці пригоди.

В подальшому було встановлено, що загиблою являється пенсіонерка з В.Бакти, 67-річна Марія. Що саме змусило жінку кинутися під колеса поїзда, встановить слідство.

Іван Гергардт

Берегівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині у ...
Наступна новина: Чернівці: Регулярні ...

КОМЕНТАРІ