Едуард Леонов: "Будь-які спроби виставити людей з приміщення Київської міської ради є злочином"

Едуард Леонов: "Будь-які спроби виставити людей з приміщення Київської міської ради є злочином"

06.12.13 21:34 0 801
"Будь-які спроби виставити людей з приміщення Київської міської ради, яке належить громаді, є злочином. Наша внутрішня служба безпеки готова до будь-яких провокацій. наприклад, велика група хлопців міцної статури зайшла до будівлі та почала не зовсім адекватно себе поводити. Люди дуже швидко зреагували: внутрішня самооборона мобілізувалася і провокатори змушені були вийти. Так само ми вчинимо і з людьми, які поки що є міліціянтами, а насправді обслуговують злочинні угрупування поки ще чинної влади". Про це в етері каналу ТВІ заявив комендант будівлі КМДА Едуард Леонов.

Свободівець розповів, що у будівлі КМДА з'явилася капличка, почали вставляти шибки, які напередодні вибила міліція: "Відбувається абсолютно мирний гуманітарний процес. Будь-який ідіот, який спробує усе це припинити, буде злочинцем не тільки де-юре, але і в моральному сенсі. КМДА – це такий собі "польовий шпиталь", і саме тому аморально погрожувати людям, які в ньому перебувають. Для чого тоді кияни платять податки, для чого утримують цю величезну будівлю в центрі міста і всіх цих дармоїдів-чиновників, як не для допомоги киянам та гостям міста, коли в країні надзвичайна ситуація!

Оскільки це громадське приміщення, то головна наша місія – вберегти людей від травм, побоїв, адже ми знаємо, що ця злочинна влада ні перед чим не зупиниться. Вони готові в крові втопити все: і Майдан, і "йолку", і "каток" залити кров'ю. Попов уже спробував залити криваву ковзанку, але не вийшло цього зробити, тепер вони можуть спробувати зробити "кривавий евроремонт" у приміщенні Київської міської ради. Якщо будуть такі спроби – ми будемо відвертати загрозу людям.

Зараз основні наші "туристі", тобто ті, хто приходять до цього будинку, – це кияни, які ніколи до цього не могли потрапити в Київраду. Зараз вони ходять, фотографуються і дякують нам, що нарешті змогли сюди потрапити", – розповів комендант будівлі КМДА Едуард Леонов.

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ