В Закарпатській області бюджет Тячівщини збагатився на 72 млн. грн.

В Закарпатській області бюджет Тячівщини збагатився на 72 млн. грн.

06.12.13 16:23 0 916
Ця сума надійшла до казни за січень-листопад 2013 року зі сплати суб’єктами господарювання податку на доходи фізичних осіб, єдиного податку, збору за спеціальне використання лісових ресурсів та збору на розвиток виноградарства, садівництва та хмелярства.

Фахівці ДПІ у Тячівському районі ГУ Міндоходів у Закарпатській області зазначають, що спостерігається тенденція до збільшення надходжень від сплати податку на доходи фізичних осіб. Його сплачено 56 млн. 376 тис. грн., що на понад 2 млн. грн. більше від аналогічного періоду минулого року.

Суб’єкти господарювання, які застосовують спрощену систему оподаткування, з початку року сплатили єдиного податку у сумі 11 млн. 722 тис. грн., що на 1 млн. 275 тис. грн. більше, ніж за одинадцять місяців 2012 року.

Також зросла й сума перерахованого до бюджету збору за спеціальне використання лісових ресурсів: за січень-листопад минулого року до скарбниці надійшло 1 млн. 305 тис. грн., а цьогоріч за такий період суб’єкти господарювання перерахували 1млн. 769 тис. грн.

Динаміку росту надходжень до бюджету демонструє й сплата збору на розвиток виноградарства, садівництва та хмелярства. Суб’єкти господарювання сплатили 2 млн. 357 тис. грн., на 400 тис. грн. більше ніж за одинадцять місяців 2012 року.

За матеріалами ДПІ у Тячівському районі

Повідомляє Головного управління Міндоходів у Закарпатській області.

«Карпатський Об’єктив»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Українська дитяча виставка ...

КОМЕНТАРІ