В Закарпатській області іршавська міліція взяла участь в засіданні "круглого столу" з правової освіти населення

В Закарпатській області іршавська міліція взяла участь в засіданні "круглого столу" з правової освіти населення

06.12.13 09:55 0 860
Нещодавно у приміщенні Іршавської райдержадміністрації відбулося засідання районної міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення, до складу якої входять правоохоронці Іршавського райвідділу міліції.

Провів засідання голова райради з правової освіти населення, керівник апарату райдержадміністрації Олег Козенюк. Участь у засіданні взяли члени ради та представники структурних підрозділів райдержадміністрації, а також помічник начальника Іршавського районного відділу міліції по взаємодії з населенням та ЗМІ майор міліції Віта Горзов, заступник головного редактора газети «Нове життя» Іван Кополовець тощо.

Розпочалося засідання з підведення підсумків тижня правових знань в Іршавському районі, що пройшов у жовтні. Особливу увагу було приділено учнівському середовищу, громадянам, які проживають у сільській місцевості, та особам похилого віку.

Функціонувала телефонна "гаряча лінія" з начальниками структурних підрозділів райдержадміністрації, а також з начальником Іршавського райвідділу міліції. Мешканці району могли звертатись до них за правовою допомогою.

У будинку дитячої творчості за участю начальника сектору кримінальної міліції у справах дітей Іршавського райвідділу міліції було організовано «круглий стіл» з лідерами учнівського самоврядування навчальних закладів району на тему «Допоможи ровеснику не помилитись у виборі шляху».

Працівники іршавської міліції завітали до багатьох навчальних закладів району з профілактичними бесідами. Було проведено екскурсію до Іршавського райвідділу міліції, де правоохоронці розповідали дітям про роботу міліції та надавали поради, як не потрапити у ситуацію ризику. Школярі під час екскурсій мали можливість побачити, як працює чергова частина міліції, приміряти міліцейське спорядження тощо.

Затверджено план заходів із проведення Всеукраїнського тижня права, що пройде з 9 по 14 грудня, а також план роботи МКМР на наступний рік. Олег Козенюк запевнив присутніх, що члени районної ради з правової освіти населення і надалі вживатимуть всіх необхідних заходів з метою підвищення рівня правової свідомості, культури та обізнаності іршавчан.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Російський ПЕН-центр ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ