В Закарпатській області свалявська міліція має сучасну чергову частину

В Закарпатській області свалявська міліція має сучасну чергову частину

06.12.13 11:32 0 836
Чергова частина міськ-райвідділу міліції – це серце правоохоронного органу. Саме сюди по телефону 102 від громадян надходить інформація про скоєння злочину, звідси черговий по райвідділу направляє на місце пригоди слідчо-оперативну групу. Тому важливо створити нормальні умови для роботи чергових.

Днями свалявська міліція в особі начальника Свалявського РВ УМВС полковника Людвіга Файта презентувала керівництву району та обласного управління внутрішніх справ свою оновлену чергову частину. Оглянули її начальник УМВС України в Закарпатській області генерал-майор міліції Василь Варцаба, голова Свалявської РДА Іван Дрогобецький та міський голова Сваляви Іван Ланьо. На зустрічі також були присутні представники місцевих засобів масової інформації.

Тепер свалявські чергові райвідділу працюватимуть у комфортних умовах. На монітори чергової частини райвідділу виведено зображення з камер відеоспостереження на вулицях Сваляви, що дасть змогу міліції оперативно реагувати на скоєні злочини та правопорушення. Черговий також спостерігатиме за тим, що відбувається в ізоляторі для тимчасово затриманих осіб райвідділу. Водночас сама чергова частина обладнана відеоархіватором, який фіксуватиме в цілодобовому режимі усі дії чергового. Це зробить роботу міліції ще більш прозорою та відкритою для громадськості, унеможливить факти нереєстрації або укриття черговим заяв і повідомлень громадян тощо.

За словами начальника штабу УМВС полковника Віктора Туряниці, чергова частина Свалявського райвідділу міліції нині є найкращою серед міськ-райорганів краю, тож черга за рештою керівників. Адже чергова частина повинна відповідати усім сучасним вимогам до діяльності правоохоронного органу, наголосив керівник штабу.

Після огляду чергової частини Свалявського РВ начальник УМВС Василь Варцаба здійснив особистий прийом громадян у райвідділі, а також було підбито підсумки комплексної перевірки роботи свалявської міліції. На нараді було дано оцінку роботі як керівництва райвідділу, так і його галузевих служб. На усунення виявлених під час перевірки недоліків керівник дав конкретні терміни, а також суворо попередив винних у допущених недоліках.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На позачерговій сесії ...
Наступна новина: Хмельницький мітингує мирно

КОМЕНТАРІ