Хмельницькі міліціонери підписали з обласним центром зайнятості Угоду про співпрацю

Хмельницькі міліціонери підписали з обласним центром зайнятості Угоду про співпрацю

06.12.13 10:45 0 836
Сектор кримінальної міліції у справах дітей УМВС України в Хмельницькій області виступив ініціатором підписання з Хмельницьким обласним центром зайнятості двосторонньої Угоди про співпрацю та проведення спільних профорієнтаційних заходів, націлених на утвердження активної поведінки підростаючого покоління, мотивації до праці, сприяння престижності легальної праці та покращення криміногенної ситуації.

Одним зі шляхів недопущення тіньової праці неповнолітніх є організація корисного та контрольованого їх дозвілля, залучення до активних видів діяльності в галузі спорту, культури, мистецтва. Кримінальна міліція у справах дітей, підтримуючи взаємодію з кримінально-виконавчою інспекцією, органами освіти та службами у справах дітей місцевих держадміністрацій, постійно організовує для діток низку заходів культурного та просвітницького характеру. Це і змагання з міні-футболу, і різноманітні мистецькі акції (конкурси малюнків, листів, проведення КВК, створення дитячих організацій «Юний міліціонер Хмельниччини» та багато інших). До них активно залучають усіх бажаючих дітей, включаючи й підоблікових, яких на у кримінальній міліції у справах дітей нараховується 224 особи.

В межах цих заходів відбулося підписання угоди між обласним управлінням міліції та Хмельницьким обласним центром зайнятості, досягнуто конструктивних рішень щодо подальшої співпраці, намічено чіткі тенденції стосовно розвитку взаємодії КМСД і місцевих центрів зайнятості з метою профорієнтації та соціальної реабілітації підоблікових неповнолітніх, які ніде не працюють та не навчаються, а також забезпечення їх зайнятості. Заплановано проведення низки спільних профорієнтаційних заходів, таких як інформаційні та тематичні семінари, індивідуальні консультації, діагностичне обстеження щодо виявлення професійних здібностей, схильностей, тренінги з метою подальшого працевлаштування. Це, безперечно, допоможе дітям уникнути правопорушень та пришвидшить їх соціальну адаптацію у суспільстві.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: За вбивство колишньої ...

КОМЕНТАРІ