У Хмельницькій області шахрайка видурювала гроші в обмін на швидке вирішення бюрократичних питань

У Хмельницькій області шахрайка видурювала гроші в обмін на швидке вирішення бюрократичних питань

06.12.13 20:40 0 736
На Хмельниччині шахрайка майже 5 років видурювала гроші у місцевого мешканця, обіцяючи натомість швидке вирішення життєво важливих питань. За цей час чоловік за пусті обіцянки сплатив підприємливій пані понад 48 тисяч гривень.

Здавалося, не було такого питання, яке б не бралася вирішити хитра жінка. Чого тільки вона не обіцяла за «скромну» винагороду: і допомогти у нарахуванні батькам більшої пенсії, і поклопотати про звільнення сина від військового обов’язку, і влаштувати рідних на роботу, і посприяти в швидкому переоформленні спадщини. Одним слово, як кажуть, будь-яка примха за ваші ж гроші.

Але крім слів, у посередниці далі діло не йшло. Врешті-решт, у ошуканого чоловіка увірвався терпець, і він звернувся до міліції із заявою про шахрайство.

Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 190 Кримінального кодексу України (Шахрайство). Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян чи виправних робіт на строк від 1 до 2 років, або обмеження волі на строк до 5 років, або позбавлення волі на строк до 3 років.

Шановні громадяни, будьте пильними, не станьте жертвою нових шахрайських схем. У разі, якщо хтось пропонує надати вам якусь допомогу за винагороду чи вам телефонують невідомі особи, представляючись працівниками правоохоронних, медичних чи інших структур, та повідомляють, що хтось із ваших родичів чи близьких потрапив у біду і вам потрібно сплатити певну суму коштів, аби йому допомогти — не поспішайте та не панікуйте. Одразу ж телефонуйте до міліції (102) та повідомляйте про такі факти.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Потрапити до зачиненого ...
Наступна новина: У Волинській області 6-7 ...

КОМЕНТАРІ