В Івано-Франківській області рятувальники ліквідували наслідки ДТП

В Івано-Франківській області рятувальники ліквідували наслідки ДТП

06.12.13 16:13 0 1037
5 грудня о 9:39 год. на пункт зв’язку оперативно-диспетчерської служби Управління ДСНС в області надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду у селі Павлівка Тисменицького району. Внаслідок ДТП зіткнулися 2 автомобілі: «Ваз 2107» та «Mercedes Sprinter».

На місце події прибули чергові відділення групи рятувальних робіт аварійно-рятувальної частини та частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області. Рятувальники за допомогою гідравлічного інструменту вивільнили із понівеченого салону легковика травмовану 25-річну пасажирку та загиблого 26-річного водія. З місця події в обласну дитячу лікарню з діагнозом «закрита черепно-мозкова травма» було госпіталізовано дитину 2012 р.н, яка знаходилася в салоні автомобіля «Ваз 2107».

В результаті ДТП незначні травми отримав водій автомобіля «Mercedes Sprinter». Від подальшої госпіталізації чоловік відмовився.

До ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди залучалося 12 чоловік особового складу рятувальників та 3 одиниці техніки.

Управління ДСНС в області

Відео
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Львівщина отримала 2,3 ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ