Командир підрозділу "Беркут" Івано-Франківщини спростував інформацію щодо отримання грошей за розгін акції у столиці

Командир підрозділу "Беркут" Івано-Франківщини спростував інформацію щодо отримання грошей за розгін акції у столиці

06.12.13 17:46 0 908
У засобах масової інформації з’явилася інформація про те, що начебто перший командир підрозділу «Беркут» Івано-Франківщини Андрій Гайдай заявив про отримання працівниками підрозділу МОП «Беркут» грошової винагороди за розгін акції у столиці.

«Я, як командир роти міліції особливого призначення «Беркут» УМВС України в Івано-Франківській області, заявляю: під час подій, що мали місце в ніч з 29 на 30 листопада цього року на Майдані Незалежності у місті Києві, особовий склад підрозділу виконував завдання щодо забезпечення правопорядку в місті Івано-Франківськ», – наголосив правоохоронець.

Поширена інформація, за його словами, не має жодного підґрунтя, оскільки працівників франківського підрозділу в той час у столиці не було.

Зокрема, Андрій Гайдай звернувся до колишніх командирів спецпідрозділів МВС, окремі з яких, на його думку, через свої політичні погляди, поширюють неправдиву інформацію та однобоко коментують нашу роботу.

«Діяльність міліції чітко регламентована законодавством України та підзаконними актами. Перед нами поставлені чіткі, законодавчо обґрунтовані завдання, спрямовані, перш за все, на забезпечення громадського спокою та безпеки громадян», – підкреслив командир підрозділу.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Кракові 8 дерев’яних ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ