В Івано-Франківській області надвірнянські правоохоронці затримали чоловіка, який забив власну матір до смерті

В Івано-Франківській області надвірнянські правоохоронці затримали чоловіка, який забив власну матір до смерті

06.12.13 09:45 0 898
У Надвірнянському районі взято під варту жителя одного з сіл, який підозрюється у вчиненні вбивства своєї матері. Як встановлено, чоловік продовж усього дня пиячив, а повернувшись додому в нетверезому стані влаштував сварку з матір’ю. Під час конфлікту син заподіяв матерії тілесні ушкодження.

На пульт «102» Надвірнянського РВ УМВС поступило повідомлення від родички старенької, про те, що у приміщенні власного будинку виявлено труп 87-ми річної жінки.

Співробітники слідчо-оперативної групи негайно прибули на місце події, де через кілька годин затримали підозрюваного. Ним виявився 67-річний син потерпілої, який проживав разом із матір'ю. Чоловік не мав постійного заробітку і часто вживав спиртні напої, через що постійно між родичами відбувалися конфлікти. Затриманий розповів правоохоронцям, що за три дні до смерті матері прийшов додому напідпитку, та вчинив сварку з матір’ю. В результаті конфлікту син будучи «під мухою» ударив матір кілька разів по голові і тілу, після чого ліг спати, а прокинувшись, побачив, що мати почувала себе дуже погано, але син нажаль, не захотів викликати швидку допомогу. Після чого, через кілька днів численні побої для старенької стали смертельними. На допиті свою поведінку чоловік пояснив тим, що у нього "здали нерви" і набридло доглядати за матір'ю. Побита жінка померла від травми головного мозку.

Слідче відділення Надвірнянського РВ УМВС України в області за цим фактом відкрило кримінальне провадження, передбачене частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України. Нині тривають слідчі дії з метою встановлення всіх обставин трагедії. Чоловіка затримали в порядку ст. 208 КПК України. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Російський ПЕН-центр ...

КОМЕНТАРІ