У Львівській області голова ОДА відкрив Центр надання адміністративних послуг у місті Радехів

У Львівській області голова ОДА відкрив Центр надання адміністративних послуг у місті Радехів

06.12.13 21:11 0 785
За сприяння керівництва ЛОДА, на Львівщині продовжують відкривати Центри надання адміністративних послуг у районах. Так, очільник області відвідав місто Радехів, де урочисто відкрив іще один об’єкт, який сприятиме зменшенню бар’єрів між чиновниками та громадянами.

«Мені приємно, що ми стоїмо на порозі нової моделі функціонування співпраці між органами влади та мешканцями нашої області, – зазначив під час урочистостей з нагоди відкриття Центру Олег Сало. – Адже, окрім того, що віднині жителі Радехова матимуть змогу отримати більше 51 адміністративної послуги в одному приміщенні, їм не доведеться витрачати зайвий час для оформлення належних документів – Центр із надання адмінпослуг розташований у приміщення РДА», – зазначив голова ЛОДА.

Окрім цього, за словами Олега Сала, створення мережі таких закладів дозволить зменшити прояви корупції на місцях, а це вагомий внесок у реалізації загальнодержавної політики у сфері розвитку бізнесу, та одне із ключових завдань 2013 року , визначених Президентом України щодо створення зручних та доступних умов для отримання громадянами та об’єктами господарювання якісних адміністративних послуг.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку скликається 50-а ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ