На Львівщині розпочав роботу ще один Центр надання адміністративних послуг

На Львівщині розпочав роботу ще один Центр надання адміністративних послуг

06.12.13 12:39 0 838
Заступник голови-керівник апарату Львівської ОДА Андрій Мадзяновський спільно з головою Стрийської РДА Володимиром Бурієм 4 грудня урочисто відкрили Центр надання адміністративних послуг у місті Стрий.

Андрій Мадзяновський привітав мешканців Стрийщини з цією вагомою подією для району, зазначивши, що робота таких центрів сприятиме законодавчій ініціативі, з метою врахування реальних інтересів людей. «Найважливіше в роботі ЦНАПів – усунення перешкод, що можуть виникнути при одержанні документів дозвільного характеру, забезпечення прозорості і відкритості розгляду звернень громадян та суб’єктів господарювання до органів влади, створення передумов для попередження корупції у органах виконавчої влади через запровадження єдиної системи електронного документообігу», – сказав А.Мадзяновський.

Зазначимо, що у стрийському Центрі мешканці району зможуть отримати близько 40 адміністративних послуг, а також послуг Дозвільного офісу. В Центрі надання адміністративних послуг надаватимуться послуги Державної міграційної служби України (Стрийський міський відділ), управління агропромислового розвитку, управління соціального захисту населення, служби у справах дітей, відділу містобудування, архітектури та інфраструктури проектів РДА тощо.

Центр надання адміністративних послуг розміщений на І поверсі Стрийської райдержадміністрації за адресою: м. Стрий, вул. С. Бандери, 28.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Жорстокий «сюрприз» для ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ