У Львівській області голова ОДА з робочим візитом відвідав Пустомитівський район

У Львівській області голова ОДА з робочим візитом відвідав Пустомитівський район

06.12.13 14:29 0 930
4 грудня, голова Львівської облдержадміністрації Олег Сало з робочим візитом перебував у Пустомитівському районі. Зокрема, очільник області ознайомився із проблемами с. Зимна Вода та відвідав Зимноводівський дошкільний навчальний заклад «Казковий світ».

«Президент України неодноразово наголошував на важливості реформування місцевого самоврядування та територіальної організації в Україні. ми побували в найбільш населеному селі в Україні – тут проживає понад 11 тис. людей. Село Зимна Вода розташоване неподалік м. Львова. Саме тому тут немає тих проблем, які існують в інших сільських населених пунктах: більшість мешканців працюють у Львові, розвинена інфраструктура. Однак є питання, над якими слід працювати», – сказав Олег Сало.

Як повідомив керівникові області сільський голова Володимир Гутник, у Зимній Воді є проблеми із завершенням каналізування. Зокрема, перша черга майже завершена, однак через непроплату підрядникам роботи призупинено.

Окрім цього, за словами В. Гутника не зважаючи на те, що у селі є сучаний дошкільний навчальний заклад, не усі бажаючі мають змогу віддавати діток у цей садок. Також сільський голова наголосив на необхідності звести у селі Центр творчості та юнацтва, який би повністю задовольняв потребу у позашкільному вихованні дітей та молоді села. У цьому ж приміщенні, відповідно до проекту, мав би бути розташований Народний Дім.

«Ми виготовили проект та чекаємо на фінансування будівництва цього об’єкту. Відповідно проектно-кошторисної документації на зведення цього об’єкту необхідно 25 млн. грн.», – сказав В.Гутник.

Очільник області зазначив, що вивчить питання щодо фінансування будівництва цього центру, а також наголосив, що врахує й інші потреби села.

Також Олег Сало відвідав Зимноводівський дошкільний навчальний заклад «Казковий світ» та подарував дітям подарунки. Нагадаємо, сучасний дошкільний заклад на більш як 150 місць було відкрито у 2011 році.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі поширена ...
Наступна новина: Івано-Франківськ: «Мирний ...

КОМЕНТАРІ