У Львові розпочався ХІ Всеукраїнський турнір з боксу на призи Андрія Котельника

У Львові розпочався ХІ Всеукраїнський турнір з боксу на призи Андрія Котельника

06.12.13 20:25 0 752
Голова Львівської облдержадміністрації Олег Сало взяв учать в урочистому відкритті ХІ Всеукраїнського турніру з боксу на призи Андрія Котельника серед юніорів віком 14-16 років.

Керівник області привітав юних боксерів, їх тренерів, суддів та усіх любителів цього виду спорту із початком вже традиційного для Львівщини боксерського турніру.

«Бокс для нашого краю є своєрідною візитівкою не тільки фізкультурно-спортивного розвитку, але й важливим соціальним, виховним та культурно-освітнім чинником. Саме у Львові вже 11 років поспіль відбувається велике спортивне свято боксу. За ці роки наші фахівці переконливо довели свою домінуючу роль у мистецтві підготовки висококласних боксерів та переваги Львівської школи», – зазначив Олег Сало.

Голова ОДА згадав й відомих львів’ян, яким неодноразово підкорялися найвищі сходинки п’єдесталів на найпрестижніших змаганнях світу та побажав, аби приклад цих постатей львівського боксу надихав тисячі юнаків та дівчат займатися спортом.

Також Олег Сало висловив вдячність організаторам цих масштабних змагань, Благодійному фонду Андрія Котельника та всім, хто долучився до підготовки великого свята боксу. «Нехай переможе сильніший, а задоволення отримають усі», – завершуючи виступ, додав керівник області.

Зазначимо, що учасниками цьогорічного турніру є понад 150 юних спортсменів з 15 областей України. Змагання триватимуть до 7 грудня у спорткомплексі «Грація», що на території Торгово-виробничого комплексу «Південний» (вул. Щиренька,36).

Півфінальні поєдинки відбудуться у п’ятницю 6 грудня (початок об 11.00 год.), а фінал та нагородження переможців змагань – 7 грудня (початок поєдинків об 11.00 год.).

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Потрапити до зачиненого ...

КОМЕНТАРІ