Голова ОДА взяв участь в урочистостях з нагоди 22-ої річниці Збройних Сил України в Академії сухопутних військ

Голова ОДА взяв участь в урочистостях з нагоди 22-ої річниці Збройних Сил України в Академії сухопутних військ

06.12.13 12:14 0 874
У вітальному слова керівник області завважив, що суспільство високо цінує бойовий вишкіл військових, які, взявши на озброєння славні традиції, пильно стоять на варті суверенітету України, її територіальної цілісності.

«За цей період наші Збройні Сили пройшли нелегкий етап становлення, українські солдати та офіцери встигли завоювати авторитет на міжнародній арені. Вони у складі сил ООН з честю виконують миротворчі місії у багатьох країнах світу. Чимала заслуга в цьому і військовиків Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Міжнародний центр миротворчості та безпеки Сухопутних військ Міністерства оборони України “Партнерство заради миру” став базою для проведення міжнародних навчань, вишколом українських офіцерів», – зазначив голова ОДА.

Окрім цього О.Сало наголосив, що обласна державна адміністрація, районні державні адміністрації завжди допомагають і допомагатимуть військовим підрозділам та їхньому особовому складу у вирішенні проблем сьогодення.

Керівник області з нагоди Дня Збройних Сил України та за зразкову дисципліну, сумлінне виконання службових обов’язків і високий професіоналізм нагородив кращих військовослужбовців та працівників Збройних Сил України Почесними грамотами облдержадміністрації та годинниками від голови ОДА.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ