ДАІ застерігає: на Львівщині можливе обмеження руху транспорту у зв'язку із ускладненням погодних умов

ДАІ застерігає: на Львівщині можливе обмеження руху транспорту у зв'язку із ускладненням погодних умов

06.12.13 10:26 0 961
Синоптики попереджають: на Львівщині очікуються хуртовини, на дорогах області – ожеледиця, снігові замети! Пориви вітру сягатимуть 17-22 м/с!

Просимо всіх учасників дорожнього руху бути максимально обережними, уважно слідкувати за прогнозами синоптиків та повідомленнями у засобах масової інформації, дотримуватися порад працівників Державтоінспекції!

Закликаємо водіїв обов’язково враховувати погодні та дорожні умови, ретельно стежити за технічним станом транспортних засобів, не нехтувати власною безпекою та безпекою пасажирів!

У зв’язку із негодою у місті Львові можливе ускладнення руху транспортних засобів. Радимо водіям тимчасово обмежити поїздки приватним автотранспортом, особливо, у напрямку центру міста. Також закликаємо не залишати автомобілі на проїзній частині дороги, аби не перешкоджати роботі снігоприбиральної техніки!

У випадку подальшого погіршення погодних умов, настійливо радимо тимчасово утриматися від поїздок, особливо, на далекі відстані та у нічний час.

Якщо негода застала вас у дорозі, доцільно відмовитися від продовження руху та зупинитися у безпечному місці.

На території області облаштовано більше п’ятдесяти стоянок для тимчасової зупинки транспортних засобів у разі погіршення погоди.

Якщо ви побачили, що через негоду хтось потрапив у скрутне становище, - не будьте байдужими, обов’язково викличте на допомогу працівників ДАІ або аварійно-рятувальні служби!

Нагадуємо телефон чергової частини управління Державтоінспекції Львівщини:

(032) 234 09 44, 234 09 32.

Прес-служба управління

ДАІ у Львівські області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ