У Львівській області стрийські правоохоронці розкрили розбійний напад за "гарячими" слідами

У Львівській області стрийські правоохоронці розкрили розбійний напад за "гарячими" слідами

06.12.13 15:17 0 846
Упродовж двох годин співробітники карного розшуку Стрийського міськвідділу міліції затримали зловмисника, котрий, погрожуючи ножем 63-річній жінці, відкрито заволодів її гаманцем.

Близько обіду 4 грудня до Стрийського міськвідділу міліції звернулася місцева мешканка та повідомила про те, що невідомий чоловік напав на неї на вулиці. Зловмисник вимагав віддати цінні речі та погрожував фізичною розправою, підставивши до її тіла ножа. За словами жінки, нападник зник з місця злочину на велосипеді.

На місце події негайно виїхали представники слідчо-оперативної групи міліції та співробітники карного розшуку. Завдяки злагодженим діям правоохоронців зловмисника було затримано незадовго після вчинення злочину.

«Нападником виявився 28-річний мешканець Жидачівського району, неодноразово засуджений за вчинення злочинів. До Стрия він приїхав на велосипеді, начебто, відвідати свою приятельку. На вулиці біля місцевого кладовища, він запримітив літню жінку, на яку вирішив напасти та заволодіти її майном. Наживою зловмисника стали 50 гривень та банківська карточка, з якої він намагався зняти гроші в банкоматах неподалік», - розповів очільник міліції Стрийщини Василь Кулик.

Наразі за фактом розбійного нападу розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій). Зловмисника затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Досудове слідство триває.

Ольга Марцинюк,

помічник начальника Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Закарпаття: на Іршавщині ...

КОМЕНТАРІ