За сприяння обласної влади на «Житомирводоканалі» буде погашено заборгованість із заробітної плати

За сприяння обласної влади на «Житомирводоканалі» буде погашено заборгованість із заробітної плати

06.12.13 19:22 0 616
5 грудня відбулася зустріч заступника голови – керівника апарату облдержадміністрації Олександра Никитюка з трудовим колективом комунального підприємства «Житомирводоканал». Працівники звернулися до керівництва області з проханням посприяти вирішенню проблеми із погашення заборгованості по виплаті заробітної плати.

Олександр Никитюк запевнив колектив підприємства в тому, що кошти для виплати заробітної плати вже переведені на рахунок КП «Житомирводоканал». Однак ситуація ускладнюється тим, що рахунки підприємства арештовані через його заборгованість перед ПАТ «Енергопостачальна компанія «Житомиробленерго». Олександр Андрійович звернув увагу, що завдяки сприянню голови облдержадміністрації Сергія Рижука вдалося знайти порозуміння з Кабінетом Міністрів України і найближчим часом розпочнеться виплата заробітної плати.

Олександр Никитюк повідомив про намір обласного керівництва провести переговори із представниками ПАТ «Енергопостачальна компанія «Житомиробленерго» з метою узгодження цивілізованого шляху вирішення проблеми та недопущення необдуманих дій, наслідки яких можуть негативно вплинути на життєдіяльність всього обласного центру. Він зазначив, що вирішення проблеми із погашення заборгованості по заробітній платі на КП «Житомирводоканал» перебуває на порядку денному діяльності обласної влади, яка робить все для того, аби гарантувати і захищати права працівників цього підприємства.

Олександр Андрійович подякував працівникам водоканалу за розуміння, толерантність та готовність до співпраці з владою у вирішенні проблемних питань «Житомирводоканалу».

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині обговорили ...

КОМЕНТАРІ