Український та російський університети уклали Угоду про співпрацю у сфері підготовки фахівців за спеціальністю «Пожежна безпека»

Український та російський університети уклали Угоду про співпрацю у сфері підготовки фахівців за спеціальністю «Пожежна безпека»

06.12.13 13:55 0 891
Представники Національного університету цивільного захисту України та Воронезького державного архітектурно-будівельного університету, в рамках дводенного візиту, 5 грудня уклали Угоду про співпрацю. Головною метою підписання Угоди є налагодження партнерських, ділових і наукових відносини між вищими навчальними закладами обох країн.

В рамках укладеної Угоди про співпрацю між Національним університетом цивільного захисту України і Воронезьким державним архітектурно-будівельним університетом заплановані заходи щодо розвитку науково-технічної співпраці з реалізації сумісних наукових проектів, організації заходів, курсів, конференцій, семінарів, симпозіумів та лекцій. Крім того, передбачена розробка і реалізація спільних навчальних програм для студентів, магістрів, аспірантів, обмін бібліографічними та іншими інформаційними матеріалами, сумісну підготовку наукових кадрів – кандидатів і докторів наук. У перспективі у 2014 році плануєтьсяобмін студентами і курсантами між вищими навчальними закладами, а також проведення занять науково-педагогічними працівниками Національного університету цивільного захисту України у Воронезькому державному архітектурно-будівельному університеті.

Також під час візиту російські колеги ознайомилися із матеріально-технічною базою і навчально-виховним процесом Національного університету цивільного захисту України, обговорили питання підготовки російських і українських студентів за спеціальністю «Пожежна безпека» та наукових досліджень за цим напрямом.

Національний університет

цивільного захисту України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На Тернопіллі під час ...

КОМЕНТАРІ